Administratiekantoor Mardus

 Administratiekantoor Mardus

 

Formulieren voor startende ondernemers

Voorbereiding gemeenschappelijke inschrijving via KVK, dit formulier geberuikt als voorbereiding op de inschrijving bij de Kamer van Koophandel (KVK). Zij meldden u vervolgens aan bij de belastingdienst als ondernemer.

Opgaaf startende onderneming, u hoeft dit formulier alleen te gebruiken als u een onderneming start die niet hoeft te worden ingeschreven bij de KVK.

Formulieren loonheffing

Melding loonheffiingen, aanmelding werkgever, neemt u bij de inschrijving van uw onderneming direct personeel in dienst? Dan is dit formulier niet nodig, de aanmelding als werkgever wordt bij de KVK verwerkt. U gebruikt dit formulier uitsluitend als u op een later tijdstip werkgever wordt.

Model opgaaf gegevens voor de loonheffingen, met dit formulier registreert u de persoonsgegevens van uw werknemer, tevens kan er aangegeven worden of de loonheffingskorting moet worden toegepast. Dit formulier moet worden ingevuld en ondertekend voor de 1e werkdag.

Verklaring geen prive gebruikt auto, indien u met de bestelauto van de zaak niet meer dan 500 km per jaar gaat rijden, dan kunt u een "verklaring geen prive gebruikt auto" aanvragen. De bijtelling blijft dan achterwege. Dit formulier dient digitaal ingevuld en ondertekend te worden met uw DigiD.

Overige Formulieren

Voorbeeld kasblad voor winkels, voorbeeld kasblad wat gebruikt kan worden bij winkels etc.

 

Voor meer informatie over deze of andere formulieren neem contact met ons op via info@mardus.nl

De downloads zijn PDF bestanden, om dit te open heeft u bijvoorbeeld adobe reader nodig. Klik hieronder om het programma gratis te downloaden.

 

 

 

Photo's byFreeDigitalPhotos.met


Mardus
info@mardus.nl